ons specialisme

Nieuwbouw

Eigen huis bouwen met ervaren bouwbedrijf

Een eigen huis bouwen. Het is een van de grootste stappen in uw leven. Daarom wilt u dat het goed en degelijk gebeurd. Daarbij komt er ook veel meer bij kijken dan u in eerste instantie beseft. Met Bouwbedrijf Bas van Brenk, weet u zeker dat u van kavel tot oplevering en daarna, te maken heeft met ervaren bouwers. Al generaties lang bouwen wij woningen door heel Nederland, met Ede als thuisbasis.

Een eigen huis bouwen geheel naar uw wens

Bouwbedrijf Bas van Brenk begeleidt u het hele traject bij de nieuwbouw van uw woning. Dit begint met uw wensen en budget. Een eigen huis bouwen doet u immers om het geheel naar uw wens te kunnen bouwen. Daarbij kunnen wij u van advies dienen als het gaat om materialen, ontwerp, duurzaam bouwen en alles aanpassen naar uw specifieke wensen. Bovendien zorgen wij voor een helder tijdspad, waarin wij per stap aangeven waar wij in het bouwproces staan.

Korte lijnen voor zekerheid en overzicht

Een eigen huis bouwen met Bouwbedrijf Bas van Brenk, betekent dat u te maken heeft met een aanspreekpunt. De lijnen blijven daardoor kort. Wij onderhouden de contacten met alle andere medewerkers en specialisten die samen met ons aan uw nieuwbouw woning bouwen. Zo weten wij zeker dat er wordt gebouwd zoals wij met u hebben afgesproken. U weet zeker, dat wij het totale overzicht over de bouwwerkzaamheden hebben.

Nieuwbouw zonder zorgen

Omdat een eigen huis bouwen heel leuk, maar ook ingewikkeld kan zijn, zorgt Bouwbedrijf Bas van Brenk voor het gehele traject. Van kavel tot oplevering ontzorgen wij u als opdrachtgever. Dit begint al met het aanvragen van de bouwvergunning. Daarbij ontvangt u vooraf van ons een heldere offerte met duidelijke afspraken. Wij willen namelijk niet, dat u ergens in het proces of achteraf, voor verrassingen komt te staan.

Een eigen huis bouwen volgens eigen ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp of wilt u uw eigen huis bouwen volgens het ontwerp van Bouwbedrijf Bas van Brenk? Beide opties behoren tot de mogelijkheden. Bovendien bent u in beide gevallen zeker van een degelijk en betrouwbaar advies van een ervaren bouwbedrijf. Bent u al nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor uw nieuw te bouwen woning kunnen betekenen? Bel ons snel, wij komen graag bij u aan tafel om uw wensen te bespreken.

Meer informatie over onze werkzaamheden?