Aanbouw en verbouwing

Bouwbedrijf Bas van Brenk ervaren in verbouwing en aanbouw

Het opnieuw of extra benutten van ruimte in of rondom uw woning, kan op vele manieren. Misschien is daar die droom van een serre of wilt u graag uw praktijk aan huis. Met Bouwbedrijf Bas van Brenk in Ede, is het realiseren van die wens heel dichtbij. Als ervaren bouwbedrijf kunt u verzekerd zijn van een betrouwbare partner als het gaat om verbouwingen of aanbouw aan uw woning. Al generaties lang leveren wij maatwerk en vakwerk af.

Verbouwing met financiële voordelen

Er zijn legio redenen om een woning of pand te verbouwen of om er iets aan te bouwen. Dit begint bijvoorbeeld met een gezinsuitbreiding of u werkt sinds kort aan huis. Misschien is verhuizing geen optie. De kosten voor een verbouwing of aanbouw kan financieel aantrekkelijker zijn dan een verhuizing. Het is zo, dat wanneer u geld leent voor een verbouwing, u de rente hiervan in veel gevallen van de belasting kan aftrekken. Bouwbedrijf Bas van Brenk kan u hierover uiteraard van advies dienen.

Verbouwingskosten zijn onder anderen:

  • Vervanging van kozijnen, ramen en deuren
  • Vaste vloeren als parket (geen laminaat), plavuizen en grindvloer
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Vervanging of verbouwing van de badkamer, keuken etc
  • Aanbouw of uitbouw ter verbetering van de woning

Duidelijk bouwbedrijf dat ontzorgt

Als bouwbedrijf dat veel nieuwbouwwoningen realiseert, zijn wij uiteraard gespecialiseerd in elk aspect dat komt kijken bij de verbouwing van een woning. Al generaties lang verzorgen wij de verbouwing of aanbouw voor zowel particulieren als bedrijven. In alle gevallen zullen wij erop toezien dat wij u van ontwerp tot oplevering volledig ontzorgen. Daarbij voorzien wij uw van een heldere offerte. Hierin vindt u de afspraken, kosten voor de verbouwing of aanbouw en een duidelijk tijdspad.

Verbouw of aanbouw volgens uw wensen en budget

Omdat een verbouwing of aanbouw bij uw woning vaak een ingrijpende gebeurtenis is, zullen wij ons best doen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Zeker als het gaat om de verbouwing van een badkamer of keuken. U bent ook altijd verzekerd van een gedegen advies en wij werken volledig naar uw wensen en budget. Daarbij hebben wij een eigen netwerk van specialisten voor elk aspect in de bouw en blijven wij voor u het enige aanspreekpunt. Voor u wel zo duidelijk, voor ons heel overzichtelijk.

Meer informatie over onze werkzaamheden?